Integritetspolicy

  

Integritetspolicy


Din integritet är viktig för mig och jag sparar dina personuppgifter med största omtanke.

Om du har kontakt med mig via mail eller via min webbmail, sparar jag ditt mail så länge du är aktuell kund hos mig.


Om du skickat intresseanmälan via webbmail på hemsidan, eller via min Yoga Ayana – mail, sparar jag dina uppgifter (e-postadress) i 1 år, 2 terminer eller så länge du är pågående kund hos mig. De uppgifter som då sparas är din e-postadress.


Jag sparar även ditt telefonnummer i min adressbok i min telefon så länge du deltar i kurser, för att kunna nå dig vid eventuella ändringar i schemat. Vid intresseförfrågan via sms eller telefon sparar jag dina uppgifter på samma sätt som vid annan intresseanmälan.

Om du deltagit i någon aktivitet hos Yoga Ayana, sparas ditt namn och postnummer och om du faktureras via mail, även din e-postadress, så länge som Bokföringslagen så kräver.  Om du betalar via swish eller kontant sparas endast namn och postnummer. Jag använder mig av ett externt bokföringsprogram och uppgifter lagras på deras server.


Inga foton eller annat som kan härleda till din identitet kommer att publiceras på sociala medier eller hemsida om du inte gett din tillåtelse till detta. Min hemsida hanteras av webbhotell och där publiceras endas de uppgifter som jag lämnar.


Du kan när som helst meddela att du inte längre önskar ta emot information via e-post genom att svara på utskickat mail och det räcker då med ett tomt svar. Jag raderar då genast dina uppgifter.