Evenemang

Evenemang och workshops
 Ljudresa och gongmeditation


Nytt datum på vägUnder gongmeditationen låter du ditt parasympatiska nervsystem, kroppens "lugn och ro-system", stimuleras till fullständig vila, djup avslappning och återhämtning. 

Vi förbereder oss med en andningsövning. Sen lägger du dig ner, vilar och slappnar av till ljud från gongar, klangskålar och andra instrument. Kropp och sinne får landa i djup avslappning genom de vibrationer som framkallas av ljuden. Du känner dig som om du badar i,och sköljs igenom av ljud och vibrationer. Detta berör dig på djupet och kan hjälpa dig att rensa och rena gamla mönster och släppa spänningar och blockeringar i ditt sinne. Du känner dig oftast behagligt avslappnad och sover gott efter en gongmeditation. 


Jag har en planetgong med planeten Neptunus frekvens och en symfonisk gong, båda stationära, samt en mindre handhållen gong, som jag går runt med och låter vibrera nära dig.

Jag har även soundhealinginstrument i Titan, för att påverka dina chakra (energicentra), klangskålar i kristall och metall samt några andra instrument.

 

Är du ljudkänslig kan du använda öronproppar. Det är vibrationerna som ljuden framkallar i din kropp, som påverkar dig. Du är klädd i bekväma kläder och ligger ner och vilar hela tiden. Yogamattor, kuddar och filtar finns, men du får gärna, om du önskar, ta med egna som du känner dig bekväm med. Vill du ha extra mjukt under dig, ta med extra liggunderlag och/eller kudde. Klä dig varmt. Under så djup avslappning, sjunker puls och blodtryck och du blir lätt kall. Naturligtvis kan du ändra kroppsställning under meditationen ifall du behöver. 


Anmäl dig på sidans kontaktformulär, på tfn/sms 0708-774955 eller på mail: yogaayana.ystad@gmail.com Är du anmäld och behöver lämna återbud - vänligen gör det snarast, så eventuella reserver får plats. Antal platser är begränsat.


Pris: 175: -