Evenemang

Evenemang och workshops
Yoga med ljudresa och gongmeditation. 


Ljud och Gong 


Nya datum kommer snart


Jag har en planetgong med planeten Neptunus frekvens och en symfonisk gong, samt en mindre handhållen gong, som jag går runt med och låter vibrera nära dig.

Jag har även soundhealinginstrument i Titan, för att påverka dina chakra (energicentra), samt klangskålar och några andra instrument.


I gongmeditationen låter du ditt parasympatiska nervsystem stimuleras till fullständig vila, djup avslappning och återhämtning. Du ligger ner och låter dig sköljas genom av ljud och vibrationer. 

Vi förbereder oss med en andningsövning. Sen lägger du dig ner, vilar och slappnar av till ljud och gong, där kropp och sinne får landa i djup avslappning genom de vibrationer som framkallas av ljuden. Du känner dig som om du badar i, och sköljs igenom av ljud och vibrationer.


Pga rådande pandemi tar jag endast emot 7 st deltagare. Jag behöver därför din anmälan på mail: yogaayana.ystad@gmail.com  här på sidans formulär, eller tfn/sms 0708-774955 Är du anmäld och behöver lämna återbud - vänligen gör det snarast, så eventuella reserver får plats.


Pris: 200: -