Evenemang

Evenemang och workshops
 Ljudresa och gongmeditation


Datum kommerUnder gongmeditationen låter du ditt parasympatiska nervsystem stimuleras till fullständig vila, djup avslappning och återhämtning. 

Vi förbereder oss med en andningsövning. Sen lägger du dig ner, vilar och slappnar av till ljud och gong, där kropp och sinne får landa i djup avslappning genom de vibrationer som framkallas av ljuden. Du känner dig som om du badar i, och sköljs igenom av ljud och vibrationer. Detta berör dig på djupet och kan hjälpa dig att rensa och rena gamla mönster och blockeringar i ditt sinne. 


Jag har en planetgong med planeten Neptunus frekvens och en symfonisk gong, samt en mindre handhållen gong, som jag går runt med och låter vibrera nära dig.

Jag har även soundhealinginstrument i Titan, för att påverka dina chakra (energicentra), klangskålar i kristall och metall samt några andra instrument.

 

Är du ljudkänslig kan du använda öronproppar. Det är vibrationerna som ljuden framkallar i din kropp, som påverkar dig. Naturligtvis kan du ändra kroppsställning under meditationen ifall du behöver.


Pga. pandemirestriktioner tar jag endast emot 9 st deltagare per gång. Jag behöver därför din anmälan på sidans kontaktformulär, tfn/sms 0708-774955 eller på mail: yogaayana.ystad@gmail.com Är du anmäld och behöver lämna återbud - vänligen gör det snarast, så eventuella reserver får plats.


Pris: 150: -